Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش بی‌باک نیوز، علی محمد نوریان با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری ساعت ٢١ درباره وضعیت مجوز رشته محل‌های دوره کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاداسلامی و ابهامات آن گفت: «۲۹۰۰ کدرشته‌محل دوره کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از دفترچه انتخاب رشته داوطلبان حذف شده بود که به دنبال مذاکرات مثبت و سازنده‌ای که با وزارت علوم داشتیم و با توجه به عنایت مثبت وزیر علم و همکاران ایشان، در راستای رفع دغدغه و نگرانی خانواده‌ها، جوانان و داوطلبان، در روزهای گذشته جلسات متعددی برگزار شد، اما در جلسه‌ای که امروز بین مسئولان دانشگاه با دکتر ابراهیم خدایی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش برگزار شد، همه زوایای کار بررسی و قرار شد بر اساس مصوبات (ما دو مصوبه از مجلس در ارتباط با دانشگاه آزاد داریم) تمام کدرشته محل‌هایی که قبل از اسفند ۹۴ تصویب شده‌اند، یعنی قبل از اینکه قانون سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی تصویب شود، همه این رشته‌ها مجددا مورد تایید باشند و در سایت برای انتخاب رشته داوطلبان بارگذاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بیانیه دانشگاه آزاد: بعد از رایزنی‌ها ۲۵۰۱ کدرشته به دفترچه انتخاب رشته داوطلبان بازگردانده شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «البته ما ماده واحده‌ای را در ۱۴ اردیبهشت ۶۷ از مجلس داشته‌ایم که کدرشته‌محل‌های دانشگاه آزاد را به نظر هیات سه نفره شامل نماینده دانشگاه، نماینده وزارت علوم و نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی موکول کرده است. یک آیین‌نامه‌ اجرایی را هم دولت محترم در ۱۲ آبان ۶۸ تصویب کرده است که ما براساس همین قوانین که الان هم پایدار است، با همکاری مثبتی که وزارت علوم داشته، پیش رفته است.»

او افزود: «دانشگاه آزاد خود نیز کمیته ویژه‌ای را برای ارزیابی مجدد رشته‌ها تعیین کرده است که از زمان دکتر میرزاده، ریاست قبلی دانشگاه این کار شروع شده است. آن جاهایی که نتوانستند خود را به ظرفیت‌های لازم برسانند که حدود ۳۹۹ رشته است، ما ظرفیت این رشته‌ها را به صفر رسانده‌ایم و دو هزار و ۵۰۱ کدرشته محل‌ دیگر اکنون در سایت بارگذاری شده است و داوطلبان می‌توانند آنها را انتخاب کنند.»

نوریان در ادامه با بیان اینکه این ۲۹۰۰ رشته یک‌سوم همه کدرشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی را تشکیل می‌دادند، تصریح کرد: دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و از ثمرات بزرگ انقلاب اسلامی است، یعنی یک نهاد علمی انقلابی است. بنابراین طبیعی است اگر یک‌سوم رشته‌ها تحت تاثیر قرار بگیرد، اهمیت بسیار زیادی دارد. ما به مردم عزیز و جوانانی که این دانشگاه را انتخاب می‌کنند، این اطمینان را می‌دهیم که این‌چنین مشکلاتی در آینده نباشد، چون ما خود را نماینده یک میلیون و بیش از ۶۰۰ هزار دانشجو و خانواده‌های آنها می‌دانیم که برای تحصیلات فرزندانشان دغدغه داریم. ما امیدواریم جوانان این سرزمین در یک فضای توأم با آرامش و بدون دغدغه بتوانند انتخاب رشته کنند. همه خدمت‌گزارانی که در دانشگاه هستند، تمام تلاش خود را می‌کنند که هم خدماتمان مورد قبول درگاه حق تعالی قرار بگیرد و هم مردم و جوانان راضی باشند و هم بتوانیم مطالباتی که مقام معظم رهبری از ما به عنوان یک نهاد علمی انقلاب دارند، برآورده شود.»

او درباره کیفی‌سازی و کاربردی‌ کردن رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: «زنده بودن و خلاقیت جزو خاصیت دانشگاه است. دانشگاه آزاد الان هم باید جلوتر از جامعه حرکت کند و بتواند همیشه خود را به‌روز کند. ما در کارگروه‌هایی که داریم این موضوع را مدام رصد می‌کنیم و تلاشمان این است در رشته‌هایی که مورد نیاز کشور است تمرکز و توجه بیشتری داشته باشیم. بالطبع باید رشته‌های قدیمی که محتوای قدیمی هم دارند را به‌روز کنیم. بنابراین کیفی‌کردن، برنامه دائمی دانشگاه است. در این راستا از سال گذشته تاکنون ۱۳۲۳ استخدام جدید عضو هیات علمی داشتیم و قرار است تا ۵ هزار نفر ادامه پیدا کند. از طرفی هزار مربی داشتیم که به استادیاری ارتقاء پیدا کرده‌اند؛ همچنین نزدیک به ۵۰۰ نفر استادیار، تبدیل به دانشیار یا دانشیار، تبدیل به استاد شده‌اند. معنی این کار این است که خود دانشگاه بر روی این مساله حساس است که اولا به‌روز باشد و ثانیا تمامی مسایلش کیفی باشد.»

به گفته سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۹۰۰ کدرشته‌ای که حذف شده اعلام شده بودند، بعد از رایزنی‌ها ۲۵۰۱ کدرشته به دفترچه انتخاب رشته داوطلبان بازگردانده شده و در سایت نیز بارگذاری شده است و داوطلبان متقاضی این رشته‌ها می‌توانند از هم‌اکنون تا ۱۷ تیر انتخاب رشته کنند، اما در ۳۹۹ کدرشته، خود دانشگاه ظرفیت آنها را به صفر رسانده است، اما در صورتی که هر واحد دانشگاهی بتواند خود را به سطح استانداردهای لازم برای این رشته‌ها برساند، امکان اصلاح و اضافه کردن این رشته‌ها نیز وجود دارد.»

نوریان ادامه داد: «سعی ما این است که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ثمره انقلاب که در ۴۰۰ نقطه کشور فعال است، پایدار بماند و در وضعیت بسیار مناسب قرار بگیرد.»

او در پایان گفت: «شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، ارتقای کیفیت اعضای هیات علمی، نظم‌بخشی به برنامه‌های آموزشی، شناسایی نخبگان و ارتقای علمی دانشگاه و ایجاد شبکه علمی گسترده چه در داخل و چه در خارج، برنامه‌هایی هستند که ما قویا پیگیری می‌کنیم و امیدواریم که ایده‌ها و دیدگاه‌های مترقیانه مقام معظم رهبری و مطالباتی که ایشان و نیز مطالباتی را که مردم از ما دارند به بهترین شکل پیاده کنیم.»
سازمان سنجش: رفع مشکل ۲۵۰۱ رشته محل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تکذیب می شود

در همین رابطه اما صبح امروز سازمان سنجش در اطلاعیه ای اعلام کرد: عطف به بیانیه مورخ 96/4/7 سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامی و خبر منتشره در رسانه ها مبنی بر تأیید 2501 رشته محل دانشگاه آزاد اسلامی پیرو جلسه با رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند:

متعاقب اعتراض دانشگاه آزاد اسلامی به عدم تأیید تعدادی از رشته محلهای دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دستور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر بررسی مجدد رشته محلهای تأیید نشده در روز ۹۶/۴/۷ دو جلسه در سازمان سنجش آموزش کشور و دفتر گسترش آموزش عالی با حضور سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، معاونین ایشان، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی تشکیل شد و مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی لیست رشته محلهای تأیید نشده را به همراه اطلاعات مبسوط تر از قبیل سال پذیرش، تعداد اعضاء هیأت علمی و ... جهت بررسی بیشتر به دفتر گسترش آموزش عالی ارسال نمایند. لذا موارد ذیل جهت تنویر افکار عمومی و داوطلبان عزیز اعلام می گردد:

۱ـ خبر منتشره در رسانه ها و بیانیه سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر رفع مشکل ۲۵۰۱ رشته محل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تکذیب می گردد.

۲ـ تنها مرجع رسیدگی به اینگونه درخواستها و اساساً صدور مجوزها و ظرفیت ها دفتر گسترش آموزش عالی است.

۳ـ نتیجه بازنگری ها ظرف روزهای آینده پس از احراز شرایط لازم در هریک از رشته محلهای دانشگاه توسط دفتر گسترش اعلام و در اطلاعیه های بعدی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.


منبع: نسیم

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳